Versetul zilei

21 noiembrie 2011

In Mana cui este volanul tau ?

      Stirile de la ora cinci !!!!!
Accident soldat cu patru vicime ,din care doi morti pe loc si doi in coma la spital.
Cauza accidentului...SOFERUL A ADORMIT LA VOLAN.
Nu va suna cunoscut acest gen de stiri la televizor ????

     Daca o clipa de atipire la volan produce atata tragedie....oare cata tragedie...si care va fi dezastrul in urma noastra daca adormim la volanul vietii noastre...???????
     Cu toti am pornit  spre directia mult visata...."CERUL"
Drumul pe care am pornit  nu este usor si nici nu este pavat doar cu aur....poate  este sub asteptarile noastre. Dar ganditi-va la DESTINATIA FINALA...!!!!!
     Sunt momente in viata cand suntem la rascruce,asemeni intersectiilor de pe drum.Aceste momente pot fi hotaratoare pentru destinul vietii noastre,ne pot duce in TARA SFANTA si in glorie vesnica,sau ne pot duce la moarte vesnica si chinuri groaznice.Suna atat de greu...."chinuri groaznice"dar din pacate atat de adevarat.
   Alegerea ne apartine acum !!!!
Nu trebuie sa dormim ore intregi...doar o atipire,si este suficient sa faci accident.Nu trebuie sa acceptam pacatul de buna voie...dar o atipire si o neveghere poate avea urmari catastrofale pentru vesnicia noastra.
 Atipirea noastra in aceste "intersectii sau rascruci"pot fi fatale si totodata pot avea urmari groaznice pentru sufletul nostru.In  Efeseni este scris un verset ca si o atentionare sau mai bine zis este un verset alarma pentru fiecare:"Desteapta-te tu care dormi,scoala-te din morti,si Hristos te va lumina...." Efeseni 5:14
  Pacatul ascuns si nemarturisit poate distruge vieti!
   Poate acum esti in varful piramidei si asta te face sa uiti de CEL care te-a creat...poate nu mai ai timp pentru Creatorul Tau....sau poate crezi ca esti prea pacatos ca sa mai ai vreo sansa...
   Nu uita ,toate aceste ganduri vin de la  dusmanul nostru,diavolul.
   Niciodata nu este prea tarziu sa vii inaintea LUI si sa ii marturisesti pacatul tau...sa ii spui Domnului  problema pe nume si cu ce te confrunti .Sa stiti ca ...am observat ca diavolului nu ii place deloc cand vii inaintea lui Dumnezeu si iti marturisesti pacatul pe nume.Doar atunci, DUMNEZEU poate sa elibereze  si sunt convinsa  ca o va face, dar pentru aceasta e nevoie in primul rand de a dori sa faci acest lucru si apoi sa crezi ca EL este Singurul care poate face minunea.
   Recunoasterea pacatului si a starii noastre in care ne gasim,nu este un semn de slabiciune ,ci este mai degraba o constientizare a starii in care suntem si este un semn pe care Domnul il asteapta de la noi.Aceasta recunoastere a pacatului ne poate face sa ne incadram la timp pe drumul cel bun iar odata incadrati pe acest drum ,nu ne ramane decat sa predam volanul in Mainile celui mai mare SOFER...DOMNUL ISUS !

    Doamne,daca pana acum am avut momente in care eu am condus masina vietii ...... predau in Mainile Tale  volanul vietii mele si te rog condu-ma tu pana la sfarsit. 
Stau la dispozitia Ta in toate si vreau sa fac Voia  Ta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu