Versetul zilei

10 noiembrie 2011

Esti sigur...????

   Foarte des auzim aceasta expresie..."Cine mai stie ce o fi pe lumea cealalta!"
  Socrate spunea:"Daca totul s-ar sfarsi cu moartea noastra,atunci moartea ar fi o solutie pentru cei rai care si-ar scapa cu o lovitura nu numai  trupul,ci si sufletul lor,cu toata rautatea din ei.Dar pentru ca sufletul este nemuritor,evident,nu exista scapare de raul de care se tem.De-aceea cei rai trebuie sa se gandeasca la judecata de apoi!"
   O mare categorie de oameni cred in Dumnezeu ,dar nu cred ca va fi o viata vesnica.De nenumarate ori am auzit: "aici e si iadul si raiul" sau..." "dupa moarte,s-a terminat cu toate...."nimeni nu s-a intors de acolo sa spuna cum este".
Nu a-ti auzit aceste expresii.....nu va sunt cunoscute..?
   De-ar fi asa... ce simplu ar fi pentru noi.....si ce nedrept  in acelasi timp pentru unii.....Toti vrem sa ajungem in rai,dar nimeni nu vrem sa murim!
Dar ne-am intrebat de ce nu dorim acest lucru...?
Simplu: "nu suntem pregatiti pentru asta".
Biblia spune ca va exista o viata vesnica si o judecata.

   "Cine crede in Fiul,are viata vesnica;dar cine nu crede in Fiul,nu va  vedea viata,ci mania lui Dumnezeu ramane peste ei"Ioan 3:36

   Exista o viata dupa moarte,fie ca vrem sa credem sau nu,fie ca dorim aceasta viata vesnica...fie ca nu ,desi nu cred ca este cineva care sa nu si-o doreasca.Problema este...sau mai bine zis intrebarea este: suntem pregatiti  pentru a mosteni aceasta viata?
  Atunci cand si-a sacrificat FIUL pe dealul Golgotei...Dumnezeu ne-a dat aceasta sansa de a beneficia de aceasta VIATA VESNICA !
   Dar,ca sa o obtinem....trebuie sa  traim o viata  in sfintenie si atunci  vom fi pregatiti  in orice moment sa parasim aceasta lume.
   Moartea nu este decat o rampa de lansare  spre DESTINATIA FINALA !!!

                   O seara linistita si binecuvantata !

2 comentarii: