Versetul zilei

7 octombrie 2011

Oglinda !!!

   Avand  umpic timp liber la birou...am vrut sa citesc cate ceva...
Mi-a ramas in memorie o istorioara pe care am citit-o.
   "Un tanar print spaniol,copil fiind,s-a imbolnavit de variola.Cu totii stim ca aceasta boala lasa semne in urma ei,daca nu avem grija corect la tratament.Dupa vindecarea bolii,si acest copil a ramas cu semne,sau mai bine zis a ramas ciupit  pe fata. Parintii lui,ca sa il fereasca  de a se vedea cum arata,au hotarat sa desfinteze toate oglinzile din palat.
    Numai ca ...acest print ,crescand,a devenit foarte arogant si plin de mandrie.Numai ca ,servitorii din casa au hotarat sa ii aplice un tratament.Pe cand dormea printul,au hotarat sa puna o oglinda mare in fata usii lui.Cand acesta a iesit din dormitor.....s-a ingrozit....niciodata nu a stiut cum arata.El  s-a considerat un tanar  frumos,demn de toata admiratia,bogat,etc...si acum ...surpriza....era de o uratenie rara.
  Din aceea zi.....printului ii disparuse aroganta.
   
   La fel  se intampla si in viata multor oameni.Nu sunt in stare sa priveasca adevarata fata a sufletului lor.Privesc spre altii cu dispret si intotdeauna  au un deget aratator spre acestia ,gasind la ei numai  defecte.
"Caci daca asculta cineva Cuvantul si nu il implineste cu fapta,seamana cu un om care isi priveste fata fireasca intr-o oglinda" Iacov 1:23

  Cred ca fiecare trebuie sa ne punem in fata Cuvantului si fiecare dar sa se cerceteze pe sine insusi,sa privim cu sinceritate in viata noastra si sa ne facem o analiza.
Dumnezeu sa ne lumineze  si sa ne calauzeasca in toate!!!!

"Constiinta este oglinda sufletelor noastre,care infatiseaza greselile din vietile noastre in forma lor completa !!!"
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu