Versetul zilei

26 octombrie 2011

Ganduri...din ganduri !

    Iubim viata!!!!
    Fara vointa de a iubi viata ,am pierde gustul de a trai...si gustul vietii in sine.De multe ori simtim doar amaraciune si dezamagiri  de la oamenii  care ne sunt alaturi,de la lucruri...de la imprejurari...si cu toate dezamagirile...IUBIM VIATA . 

   
   Iubim momentele  in care ne merge bine si viata ne surade,iubim atunci cand viata e darnica cu noi si suntem binecuvantati,atunci cand avem bani, atunci cand  suntem inconjurati  de prieteni....Dar  firul vietii e impletit si cu bune si cu rele.Viata mai are si momente cand ne plictiseste,cand apar momente de monotonie,de tristete,de singuratate ,cand primim lovituri puternice si acestea ne zdruncina totul in noi....cand simtim ca suntem la capat si totul pare a fi fara sens.
  DA ...asta e viata ! Uneori e cruda , dar are  si momente frumoase,si aceste momente depind de noi.
Depind de ceea ce facem cu viata noastra,depinde de ce sens vrem sa dam  vietii....
  Traieste pentru acele momente.Nu uita ,ceea ce il impiedica pe om sa fie fericit...nu este imprejurarea in care se afla...ci starea sa interioara,nu obiceiurile ...ci inima sa.
Trecutul nu se mai poate schimba. Nu ne  foloseste la nimic ceea ce am pierdut.Cat despre viitor,acesta va depinde ,in mare masura,de ceea ce voi face de acum incolo.
  Din cand in cand este bine sa te opresti din urmarirea fericirii si sa te multumesti sa fi fericit !!!

O zi minunata !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu