Versetul zilei

29 iulie 2011

Vesti despre Cristiana!

   Am incercat  cu ceva timp in urma sa va fac de cunoscut cazul micutei Cristiana.Nu cu mult timp in urma...au reusit sa plece la Bruxelles parintii impreuna cu Cristiana.
Astazi ...Cristiana are nevoie din nou de sustinerea noastra in rugaciune .Redau mai jos  ultimele vesti  postate de tatal Cristianei pe blogul sau :http://cristianaverdet.blogspot.com/



Vesti despre Cristiana!

Dupa trei saptamani in care am beneficiat de ingrijire medicala, medicamente si aparatura medicala de ultima generatie in capitala Belgiei, Bruxelles, putem spune din nou cu toata taria ca viata fetitei noastre si insanatorirea ei nu depind de doctori, aparatura medicala si medicamente ci depinde cu totul de Dumnezeu, Tatal nostru. In tot acest timp Cristiana ne-a tinut in fiecare zi cu sufletul la gura deoarece varicele de pe esofag (care acum este foarte dezvoltat si are foarte multe ramificatii) a produs cateva hemoragii destul de problematice chiar si pentru medicii de aici. Totusi aceste hemoragii au fost in favoarea noastra pentru ca au facut ca doctorii sa schimbe data stabilita pentru transplant. In prima faza, deoarece Cristiana era destul de bine si avea nevoie sa mai puna in greutate pentru a suporta mai bine transplantul, perioada in care urma sa avem transplantul era sfarsitul lui august sau inceputul lui septembrie. Dar din cauza acestor hemoragii, care in ultimul timp sunt foarte frecvente, data transplantului a fost modificata si stabilita pe 1 august. Aceasta este o veste foarte buna pentru noi deoarece asteptam cu nerabdare ziua in care Cristiana sa aibe un trupusor sanatos.
Astazi de dimineata Cristiana a fost supusa din nou unei endoscopii si unei scleroterapii in urma carora au fost injectate doua ramaficatii ale varicelui pentru ca acestea sa nu mai produca o noua hemoragie. Totusi si in urma acestei scleroterapi varicele poate dezvolta alte ramificatii care sa duca la hemoragie. Deaceea va cerem din nou sa fiti alaturi de noi in rugaciune si sa mijlociti inaintea lui Dumnezeu pentru ca fetita noastra sa reziste pana la transplant si apoi sa se recupereze cat mai rapid.
Nu dorim ca in mintea d-voastra sa se strecoare gandul ca am uitat de ajutorul pe care ni l-ati acordat pana aici de aceea ne cerem scuze ca in toata aceasta perioada nu am reusit sa va scriem vesti despre Cristiana dar a fost o perioada destul de incarcata in care eu a trebuit sa fac tot felul de analize medicale si teste de compatibilitate iar Dana a fost zi si noapte langa fetita noastra. Va multumim din nou pentru tot sprijinul d-voastra si pentru ca sunteti alaturi de noi! Dumnezeu sa va rasplateasca dupa buna voia Sa!
Pentru aceia care doresc sa ne contacteze si sa afle mai multe detalii despre starea de sanatate a Cristianei va punem la dispozitie din nou adresa de e-mail verdetbeni@gmail.com si urmatoarele numere de telefon: 0040766443355 (nr. Cosmote Romania; nu va taxeaza in plus daca sunati la acest numar din Romania); 0032489440155 (nr. BASE Belgia).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu