Versetul zilei

11 iunie 2011

Iata un loc...vei sta cu Mine pe stanca !

"Eu ma indur de cine vreau sa Ma indur ,si am mila de cine vreau sa am mila!"
Exodul 33:19/b

Tot timpul acest verset m-a pus pe ganduri...."de cine vreau" !
Chiar daca noua ni se pare absurd de multe ori si nu intelegem ...indurarea Domnului pentru multi dintre noi..dar mai ales pentru cei de langa noi,totusi... Dumnezeu nu gandeste cum gandim noi si ii dau Slava pentru acest lucru.
Noi ca fire pamanteasca am vrea ca Dumnezeu sa dea binecuvantari doar aceluia care credem noi ca merita si de-atatea ori ne miram ca in ciuda imperfectiunii noastre si in ciuda scadentelor de care dam dovada zi de zi, atat noi cat si  cei din jurul nostru ,Dumnezeu se indura de noi,ne iubeste ....ba mai mult ne ofera si un  loc pe stanca alaturi de EL.
Este absurd sa te pui cu Dumnezeu ...El se indura si are mila de cine vrea EL,si nu de cine vrem noi ! Un om "destept"...nu face acest lucru,el nu se pune cu Dumnezeu .
Dumnezeu inainte de toate se uita la inima noastra si este foarte important ce gaseste acolo.El este un Dumnezeu Atotcunoscator si El nu se lasa impresionat  si nici nu este sensibilizat de aparente.
De cele mai multe ori postam in cei mai buni credinciosi,facem cele mai bune impresii oamenilor,dar  sa nu uitam ....NU OAMENII NE DAU BINECUVANTAREA....ci DUMNEZEU! 

Va doresc un weekend binecuvantat !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu