Versetul zilei

4 iunie 2011

Bucurati-va si nu va temeti !!!!

  Fiecare dintre noi ne confruntam ..sau daca nu ne-am confruntat pana acum...cu siguranta ne vom confrunta in viitorul apropiat,cu obstacole in viata noastra.
Intrebarea pe care o am:
Ce facem noi in mijlocul necazurilor ?
  Primul cuvant dupa inviere spus de Domnul Isus,il gasim scris in Matei 28:9..."Dar iata ca le-a intampinat Isus si le-a zis.."BUCURATI-VA" !
  Am ajuns sa traim niste vremuri destul de ciudate ,zic eu....rar mai poti vedea pe cineva bucuros..si totusi Domnul Isus spune "BUCURATI-VA"...
Chiar si in mijlocul necazurilor,chiar si in vreme de criza,chiar si atunci  cand sufletul tau plange,chiar si atunci cand trupul tau este neputincios...
BUCURATI-VA !!!!
   Oh.. de ar fi asa simplu....e simplu sa scrii..dar e mai greu sa pui in practica.
De fiecare data  la capitolul invataturi,toata lumea ne pricem foarte bine,dar cand trecem  noi prin aceasta situatie...e mult mai greu.Avea o vorba un frate de la mine din sat,"teoria ca teoria...dar practica ma omoara",cam la fel sunt si eu....teoria o stiu foarte bine...dar practica...cam greu.
...si totusi  Domnul Isus spune " BUCURATI-VA" !
Poti sa te bucuri azi ?...DA..trebuie sa te bucuri.Dar cum...de unde aceasta bucurie?
 Stim de altfel ca "bucuriile si fericirile "(cu ghilimele de rigoare)..sunt  trecatoare pe acest pamant.Oricat de "happy" esti azi ...maine zi...te trezesti tot cu vechile tale probleme si s-a zis cu fericirea ta.
Dar noi crestinii,in mod special,dar nu numai...ci toti cei care cred in Domnul Isus,trebuie sa fim fericiti in orice vreme.De ce?
Pentru ca noi traim cu o nadejde,si aceasta nadejde este  DOMNUL ISUS HRISTOS.El ne da aceasta putere si resursele necesare pentru a putea fi fericiti in orice vreme...si nu numai fericiti dar  si fara frica.
Frica de moarte ne paralizeaza pana si pe noi crestinii.Toti vrem sa ajungem in rai...dar nimeni dintre noi  nu vrea sa moara...asa-i?
Cuvantul lui Dumnezeu este adevarat si El are mare putere,asa ca noi trebuie sa il credem pe cuvant"Voi fi cu tine in orice vreme".Si atunci daca noi credem in Domnul Isus...de ce sa ne fie frica?...de ce sa nu ne bucuram..????
Stim ca diavolul nu are nici o putere asupra noastra.El striga....dar indiferent cat de tare racneste,noi prin ISUS il putem birui,pentru ca si EL l-a biruit.De-aceea ...cand esti trist,cand esti in criza,cand crezi ca nu se mai poate face nimic increde-te in DUMNEZEU.Oricum alta alternativa nu avem....si chiar daca am avea....alegerea aceasta de a ne increde in DOMNUL...ESTE CEA MAI BUNA ALEGERE !!!!



O zi binecuvantata de Domnul si un sfarsit de sapatamana minunat !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu