Versetul zilei

12 iunie 2011

Are unde pogorî Duhul Sfant...?

"In ziua CINCIZECIMII,erau toti impreuna in acelasi loc.
Fapte 2:1
....si toti s-au umplut de Duhul Sfant,si au inceput sa vorbeasca in limbi,dupa cum le da duhul sa vorbeasca" -Fapte 2:4

   Astazi toti crestinii de pretutindeni sarbatoresc o mare sarbatoare,"Pogorarea Duhului Sfant".A fi crestin si a nu crede in puterea Duhului Sfant ,a crede ca doar penticostali pot beneficia de acest dar din partea lui Dumnezeu ...este o mare greseala.Nu poti sa fi crestin fara sa crezi in puterea Duhului Sfant,nu poti sa te numesti crestin si sa nu fii calauzit de Duhul Sfant.
Avand Duhul Sfant putem face si minuni. Nu zic eu...ci Scriptura.
"Da, chiar  si peste roabele Mele voi turna in zilele acelea,din Duhul Meu,si vor prorocii. Voi face sa se arate semne sus in cer si minuni jos pe pamant......' Fapte 2:18-19
   Faptul ca astazi nu mai sunt minuni...nu inseamna ca Duhul Sfant nu mai are putere......DUHUL SFANT are putere si astazi ca si atunci....dar EL nu locuieste intr-un templu murdar.
Faptul ca nu se petrec minuni,si insasi noi crestinii suntem  fara de putere este pentru ca traim o viata plina de pacat. Avem inima impartita ,vrem sa slujim si lui Dumnezeu ...vrem sa slujim si lui mamona.
Cred ca asta este cauza .!!!
Poate ca sunt  umpic cam dura...nu vreau sa generalizez...dar este o realitate cu care ne confruntam, si o stim cu totii chiar daca nu vrem sa recunoastem...si fiecare se complace in starea sa.
In Apocalipsa 22 vers. 11 spune: "Cine este nedrept,sa fie nedrept si mai departe,cine este intinat sa se intineze si mai departe,cine este fara prihana sa traiasca si mai departe,cine este FARA PRIHANA sa traiasca  si mai departe fara prihana.Si cine este SFANT sa se SFINTEASCA SI MAI DEPARTE"
  Duhul Sfant poate locui in inima noastra atat timp cat templul inimi noastre este curat.Daca in inima noastra mai sunt lucruri care nu sunt dupa Voia lui Dumnezeu ,fie ca astazi sa cerem eliberarea noastra ,pentru ca sa  putem fi umpluti de DUHUL SFANT.

Fa din inima ta un Templu al Duhului Sfant,astfel tot ce vei jertfi in El sa fie o jertfa de bun miros inaintea lui Dumnezeu !

"O, Doamne, adu printre noi, astăzi, ploaia târzie
Duhul Tău de putere şi foc, varsă-L şi-n noi
O nouă trezire, o nouă viaţă, autentică, vie
La-ncheiere de veac pe-ai Tăi ucenici să-i facă eroi
"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu