Versetul zilei

10 iunie 2011

Alfa Omega in Obiectiv - 9 iunie 2011 - editie aniversara - 5 ani de emi...



   Pentru ca traim intr-o lume in care informatia a ajuns foarte importanta ,iar altii nu pot fara ea...mass-media   e plina de multe ori cu tot felul  de subiecte care tin  prima pagina...ma bucur ca si informatia crestina si nu numai...ci si invataturile crestine de care avem atat nevoie in tara noastra , le putem promova pe toate caile.Unul din mijloacele prin care poate fi adusa invatatura crestina in casele fiecaruia si care de altfel se bucura de un real succes... sunt transmisiile tv.O asemenea emisiune ,fac cei din echipa ALFA OMEGA TV.Oameni deosebiti,cu un talent deosebit care isi pun la dispozitia lui Dumnezeu tot ce au....timpul,energia si de ce nu....chiar TOTUL.
Pentru acesti oameni, trebuie sa ne rugam ,sa ii sustinem asa cum Dumnezeu ne indeamna.S-au pus la dispozitia lui Dumnezeu in urma cu cinci ani..si Dumnezeu a facut lucruri mari prin ei si ii foloseste intr-un mod deosebit.

Fiti binecuvantati fratii nostri si apreciem tot ceea ce faceti,iar Dumnezeu sa va rasplateasca pentru tot si el sa va dea izbanda in continuare !

2 comentarii:

  1. le doresc mult succes celor de la acest post tv!
    fac o munca foarte interesanta si utila!

    RăspundețiȘtergere
  2. Amin,Kis.Fii binecuvantat...sa ai o seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere