Versetul zilei

7 mai 2011

UITA ,IARTA SI IUBESTE

   Sunt momente in viata ,si acestea ar trebuie sa fie cat mai dese ,cand  ar trebui sa spui celui de langa tine ca il iubesti,ca il apreciezi pentru ceea ce face,pentru ceea ce este...dar poate amani sau poate esti prea ocupat in a-ti face timp si pentru altii.Viata ne da atatea sanse,dar nu stim sa le apreciem. Realizam toate acestea si apreciem mult pe cineva ,il plangem ..dar poate toate astea le simtim atunci cand este prea tarziu si nu mai avem  aceea persoana in fata pentru a-i putea spune.
   Atunci simti ca durerea si-a  facut cuib in inima ta si parca nu mai vrea sa te paraseasca.Sunt regrete,remuscari si pareri de rau.Toate astea se datoreaza faptului ca am incetat in a-i iubi pe cei din jur cu toata dragostea. Toate astea se intampla ,pentru ca suntem prea preocupati de lucrurile care ne tin robi a-i aceste lumi trecatoare..Timpul nostru a ajuns sa fie foarte programat..si niciodata nu facem abatere de la programul stabilit.
   Dumnezeu ne iubeste neconditionat !!!
   Noi....punem conditii !!!
....de ce...????

    Dragul meu ..daca ai o persoana caruia nu i-ai spus demult ca il iubesti ..FA-O ACUM !!!
Maine poate a-i vrea s-o faci..dar  va fi prea tarziu...poate nu mai esti tu...poate nu mai sunt eu...poate nu este persoana pe care o iubim si o apreciem.

     IUBESTE ,IARTA SI UITA.....UITA ,IARTA SI IUBESTE !!!!!


         

                      O SEARA BINECUVANTATA !!!!



4 comentarii:

  1. Te iubesc cu o iubire veşnică; de aceea îţi păstrez bunătatea Mea!

    RăspundețiȘtergere
  2. "Sunt un mic creion în mâna lui Dumnezeu care scrie pentru a trimite o scrisoare de iubire lumii întreg"

    RăspundețiȘtergere
  3. Am reusit sa intru la tine.E dificil in ultima vreme.Astept o groaza sa se incarce si apoi paginile se suprapun..Iti multumesc pentru randuri..si postarea e minunata.Putem fi sublimi si minunati...insa uneori e bine sa auzim asta.Te pup draga mea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu te pup si te imbratisez,Larisa.
    Da....avem nevoie sa auzim aceste cuvinte ca suntem apreciate ,ca persoanele dragi noua ne iubesc neconditionat si la fel trebuie si noi sa transmitem acest lucru.
    Un cuvant de apreciere sincera face mai mult decat aurul si argintul.

    RăspundețiȘtergere