Versetul zilei

30 mai 2011

Ranit ca sa poti vindeca !

"Binecuvantat sa fie Dumnezeu ...care ne mangaie in toate necazurile noastre..." 2 Corinteni 1:3-4

   De cele mai multe ori Dumnezeu ingaduie lucruri in viata noastra...care de multe ori nu sunt pe placul nostru si chiar ne deranjeaza.
   Ingaduie suferinta,ingaduie...umilinta chiar....si toate astea le ingaduie cu un scop...prin vindecarea pe care ne-o da....ne face si pe noi vindecatori altora.Continuarea versetului 4 spune:"la randul nostru si noi sa putem mangaia pe cei ce sunt in necaz" 2 Corinteni  1:4
Multe din incercarile  si suferintele  pe care ni le da Dumnezeu,nu fac altceva decat ne pregatesc in a sluji pe altii.Prin slujirea pe care o facem...de fapt nu facem altceva decat ne lasam noi vindecati de DOMNUL !
   Pentru acest lucru nu trebuie sa ii cerem lui Dumnezeu sa ne zdrobeasca sau sa ii cerem sa lase sa fim raniti....pentru ca oricum vom fi. Intr-o lume atat de pacatoasa si atat de rea ,ba mai mult, unii chiar au o placere deosebita in a-i face pe altii sa sufere...asa ca...mai devreme sau mai tarziu,si noi vom avea parte de suferinta,dar trebuie sa stim un singur lucru,toate acestea ne sunt date cu un singur scop: SPRE BINELE NOSTRU.
  Daca ne incredem in promisiunile lui Dumnezeu  vom vedea ca El ne va da pace, liniste si vindecare pentru sufletul nostru,si atunci ,la randul nostru ,si noi vom putea fi pregatiti in a-i sprijini pe altii in necazul lor.



           "Suferinta il poate pregati pe crestinul obisnuit
                           pentru lucruri neobisnuite!"

2 comentarii:

  1. Scoală-te şi gemi noaptea când încep străjile! Varsă-ţi inima ca nişte apă, înaintea Domnului! Ridică-ţi mâinile spre El pentru viaţa copiilor tăi,spre mântuirea lor- zice ,Domnul Dumnezeu-

    RăspundețiȘtergere
  2. Amin!Dumnezeu sa asculte rugaciunile facute din adancul inimilor.Pace si binecuvantare ,Maranata!

    RăspundețiȘtergere