Versetul zilei

18 mai 2011

Plangeti cu cei ce plang....?

   In fiecare zi  ne ingrozim daca privim la tv si ne uitam la stirile de la ora cinci.Multi dintre noi nici macar nu le mai privim...sunt prea crude...altii au obosit uitandu-se...dar indiferent ..ca privim sau nu..realitatea asta o traim.
   Viata este dezastroasa. Auzim atatea vesti rele...uragane  care aduc dezastre,inundatii care provoaca moartea a zeci de suflete, dezastre aviatice,teroristii care ucid atatia zeci  si sute de oameni nevinovati,crestini prigoniti,femei si barbati care mor de cancer, parca mai mult ca niciodata cupluri destramate,copii abandonati de parinti,violuri si crime cu sange rece,parinti batuti si maltratati fizic si verbal de copii...si exemplele pot continua...pentru ca din pacate ...ASTA ESTE REALITATEA IN CARE TRAIM !
   
"Sunt zdrobit de durerea ficei poporului meu,ma doare si m-apuca groaza"
...spune profetul Ieremia in cap.8 vers. 21.
El a plans  nu pentru cele ce s-au petrecut...ci pentru ceea ce avea sa vina asupra poporului Israel.Stia ca urma sa vina o vreme in care dusmanul va veni sa ucida si sa ia poporul in robie...de-aceea a inceput sa planga. Eu cred ca a plans foarte mult dovada ca si a fost numit "profetul plangerilor"
   Cum esti tu dragul meu ,in fata acestor probleme pe care le auzi ca se petrec in jurul tau?
   Cat de tare te afecteaza cand auzi ca s-a intamplat o tragedie?
   Daca nu simti nimic,roaga-te la Dumnezeu sa te sensibilizeze,iar daca poti face ceva pentru acele persoane..FA TOT CE POTI CA SA LE AJUTI .
   Poate ca nu poti ajuta financiar sau nici macar cu o incurajare directa...dar stiu un singur lucru...ca ceea ce poti sa faci..."POTI SA TE ROGI".
  Sunt multe persoane care au nevoie de sprijinul nostru.




 "Doamne ajuta-ma sa plang cu cei ce plang, si  atunci cand viata nu-i usoara ,foloseste-ma sa pot ajuta la vindecarea unor rani"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu