Versetul zilei

2 mai 2011

Adio sau ne vedem dimineata ?

   Astazi citeam o istorioara care mi-a placut...dar in acelasi timp m-a intristat  foarte tare ,si ma intrebam cati dintre noi nu avem in familiile noastre carora intr-o zi le vom spune "ADIO".

    "Un crestin fiind foarte bolnav se afla  in pragul de a trece in vesnicie. Simtind acest lucru,si-a chemat pe cei trei fii la el sa isi ia ramas bun.Doi dintre fii urmase exemplul tatalui lor,dar unul dintre ei nu a facut acest lucru.
   Chemandu-i langa el,acesta le spuse celor doi: "La revedere dragii mei,ne-om vedea la dimineata",apoi intorcandu-se catre al treilea copil,il privise cu tristete,l-a luat in brate si i-a zis:" Adio dragul meu !"
   Tanarul ,il privi mirat si nu intelegea de ce fratilor lui ii spunea "ne vedem la dimineata'.....iar lui "adio".Trist, s-a hotarat sa il intrebe pe tatal sau acest lucru :
   -Tata,de ce spui asa? De ce mie nu mi-ai spus acest lucru ?
Tatal plin de lacrimi  ii raspunse:
  - Pentru ca pe tine n-o sa te mai vad niciodata ! Ma doare acest lucru ,dar tu nu l-ai primit niciodata pe Domnul Isus ca Mantuitor al tau si de-aceea ti-am spus adio.
   Plangand ,baiatul  l-a intrebat,ce trebuie sa faca ca sa poata fi si el prezent in acea dimineata.
  -Daca doresti ,atunci crede in Hristos ,si  intr-o zi familia noastra va fi intreaga in vesnicie !


   Ne doare ..pentru ca fiecare avem cu siguranta pe cineva drag caruia va trebui sa ii spunem "adio".Dar exista o modalitate prin care putem impiedica acest lucru .
   " ROAGA-TE PENTRU CEI DRAGI CARE SUNT NEMANTUITI !"  
   Ca si credinciosi ,avem perspectiva unei eternitati binecuvantate si plina de bucurie,dar avem si asigurarea ca ne vom intalni cu cei dragi ai nostri.


    "Moartea nu poate desface ceea ce uneste crucea!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu