Versetul zilei

16 aprilie 2011

Sărbătoarea Floriilor !

"Saltă de veselie, fiica Sionului! Strigă de bucurie, fiica Ierusalimului! Iată că Împăratul tău vine la tine; El este neprihănit şi biruitor, smerit şi călare pe un măgar, pe un mânz, pe mânzul unei măgăriţe"
Zaharia 9:9


     Neprihănit şi Biruitor---------------Smerit şi călare pe un măgar !!!
    Aceeași persoană ...și totuși în două ipostaze atât de diferite.


   "Neprihanit si Biruitor"....un om FĂRĂ  de păcat,având  toată puterea în cer si pe pământ,biruitor în toate,El Fiu de Dumnezeu....și totuși,același om "smerit și călare pe un măgar".....sună așa ciudat...NU...?
  TU  care ești ATOTPUTERNIC,ești SFĂNT,ești DREPT..tu să te smerești până într-acolo....să intri în Ierusalim călare pe măgărus...???
...și totuși s-a smerit,s-a umilit...iar mai apoi s-a jertfit ,pentru MINE și pentru TINE,dragul meu.
  Noi  până unde acceptăm să ne smerim de dragul LUI ?
 El a făcut-o  pentru noi !!!
   Îmi doresc atât de mult să înțelegem adevăratul sens al acestei  sărbători ,care  de fapt ne pregătește pentru Sărbătoarea Jertfirii și Învierii lui ISUS HRISTOS .
Sunt atâtea tradiții  și obiceiuri  de această sărbătoare,dar aș dori ca să lăsăm deoparte tradițiile care nu fac altceva decât ne depărtează de ISUS și să acceptăm jertfa de la GOLGOTA
                                  O zi binecuvântată !!!

Un comentariu:

  1. asa cum odinioara Hristos a intrat triumfator in Ierusalim sa ne rugam ca in aceste zile dragostea lui sa cucereasca cat mai multe inimi!
    fii binecuvantata!

    RăspundețiȘtergere