Versetul zilei

29 aprilie 2011

O scrisoare de dragoste !

     In ziua ei de nastere,o printesa a primit de la logodnicul ei un pachet rotund. L-a deschis  si a gasit ceva ce arata ca....o ghiulea de tun.A fost dezamagita,s-a suparat si a aruncat bila neagra intr-un colt al camerei. Dar ce s-a intamplat ?????
    Invelisul cel negru s-a spart si a iesit la iveala o bila argintie.A ridicat-o imediat si,in timp ce o intorcea in mainile ei si o apasa....a iesit la iveala o cutiuta aurie. Surprinsa,a deschis-o incet,iar inauntrul ei a gasit un inel pretios cu diamante sclipitoare asezat pe catifeaua neagra.De asemenea,era atasata o mica scrisoare in care scria:        "PENTRU CA TE IUBESC  !"
    Cam asa este si felul in care multi oameni gandesc:Nu ne place Biblia,multe lucruri care sunt scrise in ea suna atata de ciudat,atat de greu de inteles....si cu atat mai mult ...foarte greu de aplicat in viata de zi cu zi.Dar cei care intr-adevar vor sa o citeasca si s-o cerceteze vor descoperi noi frumuseti si in final vor intelege fara greseala mesajul divin pe care Dumnezeu vrea sa il  transmita.Cand vom intelege cu adevarat mesajul dragostei Sale....atunci nu ne va fi greu  sa il punem in aplicare.
                 " PENTRU CA TE IUBESC!".....zice Domnul 


    Va doresc si astazi o zi minunata,o zi in care orice facem,orice gandim,orice vorbim....sa stim ca toate aceste lucruri sunt cunoscute si de Domnul ,si intr-o zi vom raspunzatori pentru tot ceea ce am facut si am spus nefolositor. 
 "Domnul priveste din inaltimea cerurilor,si vede pe toti fiii oamenilor !"   Psalmii 33:13

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu