Versetul zilei

13 ianuarie 2011

Viaţă ori moarte ????

În viată nu este nimic mai nesigur ca viata,şi nimic mai sigur decât moartea !

     Şi ieri şi azi ,am asistat la un eveniment atât de îndurerat...Nimănui nu îi place să meargă şi să asiste la un priveghi şi o înmormântare,cu atât mai mult cu cât în faţa ta ai un copil,a cărui viaţă nici nu a  început bine.....19 ani...că a şi luat sfârşit !!!
   Un singur lucru ştim ,şi Scriptura ne învată: "plânge-ţi cu cei ce plâng ,şi bucuraţi-vă cu cei ce se bucură..."
  Atâtea întrebări sunt  în mintea noastră de multe ori şi încercăm să înţelegem şi să găsim un răspuns,o explicaţie....dar oricât ne-am strădui ...nu găsim. Nu găsim pentru că toate răspunsurile  noastre sunt în Mâna lui Dumnezeu.
   Un lucru este cert...va veni o zi în care fiecare  din noi va trebui să plecăm din aceasta lume .
Care dintre noi....? când....???...nu ştim niciunul.Ştim doar că va trebui să stăm faţă în faţă cu Dumnezeu şi să dăm socoteală  pentru viaţa noastră ,pentru faptele noastre,pentru fiecare gând murdar,pentru fiecare vorbă  nefolositoare.
   Cea mai mare tragedie este să ajungi în faţa morţii şi să nu fii pregătit să te întâlneşti cu Creatorul Tău. 
Pentru creştini moartea nu este decât începutul vieţii veşnice,de-aceea nu trebuie să ne sperie deloc.Dar pentru a fi pregătiţi pentru această întâlnire şi pentru a întâmpina moartea fără frică,trebuie ca viaţa noastră să fie trăită după Voia lui Dumnezeu.
   Când pleci  din astă lume...ceea ce rămâne după tine sunt faptele tale bune sau rele,depinde ce fel de viaţă ţi-ai ales ca să trăieşti .
   Astăzi  de dimineaţa,înainte de a pleca la servici am citit un pasaj din Scriptură  şi în mod deosebit mi-a rămas întipărit un verset care într-un fel poate ne-ar speria,dar ...gândindu-mă mai adânc şi meditând asupra acestui verset nu poate decât  să ne producă bucurie.


Luca 16:17
"Este mai lesne să treacă cerul şi pământul decât să cadă o singură frântură de slovă din Lege"

Tot ceea ce scrie în Scriptură se va împlini cuvânt cu cuvânt...deci şi înfăţişarea noastră înaintea tronului Său pentru a fi judecaţi,fie că vrem fie că nu vrem.

Dumnezeu nu stă să negocieze nici cu mine ,nici cu tine,dragul meu !

2 comentarii:

  1. Pe cine păzeşte porunca, nu-l va atinge nici o nenorocire, dar inima înţeleptului cunoaşte şi vremea şi judecata.
    Inima înţelepţilor este în casa de jale, iar inima celor fără minte este în casa petrecerii.
    -o inimă aleasă a iubirii divine redă în cuvinte simple farmecul trăirii sublime în Cristos Isus - Mirele nostru ce-n curând vine!

    RăspundețiȘtergere