Versetul zilei

20 ianuarie 2011

Dragostea!

"Staruiti in dragostea frateasca"   Evrei 13:1

     Dragostea pentru  fratii nostri, demonstreaza  daca in viata noastra  a avut loc vreo  schimbare,in urma  cunoasterii lui Dumnezeu.
 "Noi stim ca am trecut din moarte la viata,pentru ca iubim pe frati"......1 Ioan 3:14
...ca atare DRAGOSTEA este semnul dupa care se recunoaste un credincios.Indemnul acesta din ep.Evrei era  adresat evreilor,pentru ca dragostea lor era in pericol sa se raceasca din cauza prigoanei si a multimii de necazuri.Acest lucru i-a facut sa se gandeasca doar la ei.
Si noi trecem cam prin aceeasi perioada....."..in zilele de pe urma ,dragostea celor mai multi se va raci..."
   In ziua de azi,trecand prin starea de criza ,care a pus amprenta pe lumea intreaga,suntem tentati sa ne gandim doar la noi.Asa cum avem noi probleme si neajunsuri,sa stiti ca  si cei de langa noi au, si poate ale lor greutati sunt mai mari...ne-am intrebat asta.Sa-i incredintam totul Domnului,si numai EL ne va ajuta si ne va da intelepciune sa luam parte la necazurile si nevoile celor din jur.
   Poate ca ai fost dezamagit de vreun frate de al tau in credinta,te-a jicnit,te-a umilit....nu uita...acum este momentul cel mai oportun sa ii demonstrezi Domnului ,tie si celor din jurul tau...CA POTI IERTA,ba mai mult SA IL IUBESTI asa cum este el.
    Domnul a promis binecuvantare si pace ,doar acolo unde este dragoste si unitate intre frati....2 Petru 1:7..."unde este dragoste frateasca FARA FATARNICIE(neprefacuta)acolo este o inima curata deoarece izvoraste din slava lui Dumnezeu"

2 comentarii: