Versetul zilei

6 decembrie 2010

În ce categorie mă regăsesc eu....???

Matei 7:21
Nu orişicine-Mi zice: "Doamne, Doamne!" va intra în Împărăţia cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu care este în ceruri.


   Un verset care  este cât se poate de clar.
  CLAR și RĂSPICAT...
  Câți sunt în ziua de azi care nu îl proclama pe Dumnezeu ca Rege al Regilor,câți nu se încred în Dumnezeu,căți nu îl lauda pe Dumnezeu,câți nu propăvăduiesc pe Dumnezeu....căți....????..sunt mulți.....dar nu toți fac voia lui DUMNEZEU.
   Aseară la biserică.....acest verset m-a cercetat foarte mult,ca de fapt tot mesajul în sine care a fost propăvăduit din Scriptură.
  Tot mai mulți îl declarăm  pe Dumnezeu Suveran..și ESTE  SUVERAN  peste toate lucrurile ,dar nu este îndeajuns să îi recunoaștem doar Suveranitatea și să  trăim după  cum dorim noi.
  A-l sluji pe Dumnezeu în fiecare duminică,a-l face de cunoscut și altora,a face minuni în numele Lui,a proorocii ...etc..toate sunt egale cu zero, atăta timp căt nu păzim poruncile Sale și nu trăim în ascultare de DOMNUL.
În vers.22 din Matei 7 este scris...
"Mulţi Îmi vor zice în ziua aceea: "Doamne, Doamne! N-am proorocit noi în Numele Tău? N-am scos noi draci în Numele Tău? Şi n-am făcut noi multe minuni în Numele Tău?
  Este îngrozitor să te trezești  la finalul vieții că îți va spune: "Niciodată nu v-am cunoscut; depărtaţi-vă de la Mine, voi toţi care lucraţi fărădelege."
 Dar nu va fi deloc o surpriză pentru toți cei l-au slujit aici pe pământ și nu au trăit în ascultare...pentru că fiecare este conștient(ă) de viața  pe care o duce.....însă , surpriza va fi foarte mare...pentru aceia, cărora o viață întreagă te-ai străduit să le faci o impresie bună,i-ai făcut să creadă în tine... te-ai străduit tot timpul să arați celor din jur că ești...deosebit(deosebită)..și la final...dezamagire totală.

   Dar în zadar.....dezamăgirea nu o aducem oamenilor...ci lui DUMNZEU.Înainte de a încerca sa creem impresii bune oamenilor....înaintea lui DUMNZEU nu putem creea nimic ,pentru că în fața LUI suntem goi și descoperiți..
Psalmii 139:1-3
"Doamne, Tu mă cercetezi de aproape şi mă cunoşti,
ştii când stau jos şi când mă scol, şi de departe îmi pătrunzi gândul.
Ştii când umblu şi când mă culc, şi cunoşti toate căile mele"
  Cu toți suntem tentați să ne ascundem de oameni....dar de DUMNZEU...unde ne putem ascunde ??????
Psalmii 139:7-12
"Unde mă voi duce departe de Duhul Tău, şi unde voi fugi departe de Faţa Ta?
Dacă mă voi sui în cer, Tu eşti acolo; dacă mă voi culca în locuinţa morţilor, iată-Te şi acolo
Dacă voi lua aripile zorilor, şi mă voi duce să locuiesc la marginea mării,
şi acolo mâna Ta mă va călăuzi, şi dreapta Ta mă va apuca
Dacă voi zice: "Cel puţin întunericul mă va acoperi, - şi se va face noapte lumina dimprejurul meu!"
Iată că nici chiar întunericul nu este întunecos pentru Tine; ci noaptea străluceşte ca ziua, şi întunericul ca lumina"
....Dumnezeu să ne dea înțelepciune ,să ne facem o cercetare a vieții noastre,să vedem în ce categorie ne găsim și prin rugăciune să cerem ajutorul  LUI,ca în ziua aceea măreață să nu auzim cuvintele acelea înfricoșătoare"......plecați, căci nu vă cunosc".


"A cere ajutor e un semn de înțelepciune și de tărie de caracter.Nimeni nu trece prin viață sau nu lucrează de unul singur"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu