Versetul zilei

15 decembrie 2010

Cine deține adevărul absolut...?????

   Astăzi ,când oriunde te uiți vezi în jurul tău numai dezamăgire,vezi nemulțumire,vezi stres,vezi lipsuri ,vezi  răutate și la urma urmei nu vezi decât PĂCAT...astăzi NOI suntem chemați la veghere.
  Mai mult ca niciodată Copiii Domnului sunt asaltați  din partea diavolului  și se confruntă cu tot felul de probleme ,cu diferite  lucruri,cu diferite  îndeletniciri care ne captează gândirea,modul de viață,ne captează întreaga noastră atenție și ne distrage  de la ceea ce este important ,de la lucrurile bune pe care le-am putea face și nu le facem ....din cauza că toate aceste "gunoaie"ne acaparează  timpul nostru,ba mai mult nu mai avem timp suficient pentru a ne implica  în slujire,în evanghelizare,în acte de caritate...dar cu toate acestea avem timp...și încă suficient timp pentru a judeca pe alți.
  Astăzi citeam un articol....pe un site creștin,unde ...."o religie".....punea la zid o altă "religie" !!!!
  Este de-a dreptul uimitor...!
  De ce judecăm pe cineva ,doar pentru că are o altă viziune,nu ca și cea a noastră ???
  Suntem convinși că  deținem NOI adevărul absolut????
Eu cred ca nici o religie nu poate spune acest lucru !
  Dacă este lucrarea DUHULUI SFÂNT...????

Matei 12:31-32
.....dar hula împotriva Duhului Sfânt nu le va fi iertată
Oricine va vorbi împotriva Fiului omului, va fi iertat; dar oricine va vorbi împotriva Duhului Sfânt, nu va fi iertat nici în veacul acesta, nici în cel viitor.

Partea cea mai dureroasă este că am început noi frații să ne criticăm între noi.În loc să ne unim forțele pentru a scoate cât mai multe suflete din păcat,indiferent ce religie suntem,atâta timp cât suntem născuți din nou și trăim după Scriptură, împlinim voia lui Dumnezeu,cred că ar trebui să avem același țel - SALVAREA DE SUFLETE PIERDUTE.


Dumnezeu să ne lumineze și Duhul LUI să fie cel care ne conduce viața.

Un comentariu:

  1. "Eu sunt Calea ,Adevărul şi Viaţa"
    Cât despre voi, ungerea, pe care aţi primit-o de la El, rămâne în voi, şi n-aveţi trebuinţă să vă înveţe cineva; ci, după cum ungerea Lui vă învaţă despre toate lucrurile şi este adevărată, şi nu este o minciună, rămâneţi în El, după cum v-a învăţat ea.
    Dacă ştiţi că El este neprihănit, să ştiţi şi că oricine trăieşte în neprihănire este născut din El.

    RăspundețiȘtergere