Versetul zilei

25 noiembrie 2010

Vremurile din urmă...

"Să ştii că în vremurile din urmă vor fi vremuri grele.
Căci oamenii vor fi iubitori de sine, iubitori de bani, lăudăroşi, trufaşi, hulitori, neascultători de părinţi, nemulţumitori, fără evlavie, fără dragoste firească, neînduplecaţi, clevetitori, neînfrânaţi, neîmblânziţi, neiubitori de bine,vânzători, obraznici, îngâmfaţi; iubitori mai mult de plăceri decât iubitori de Dumnezeu;
având doar o formă de evlavie dar tăgăduindu-i puterea. Depărtează-te de oamenii aceştia"
2 Timotei 3:1-5

   Citind azi aceste versete...am stat şi mi-am pus întrebarea...trăim astăzi cu adevărat vremurile din urmă....?
Încercam să găsesc ....măcar una din toate aceste caracteristici care sunt descrise în aceste versete...una ...una singură în care să nu ne regăsim.....din păcate.....nu am găsit NICIUNA,şi acest lucru mă face să afirm cu tărie,...DA trăim vremurile din urmă.

Din păcate  cu noi se împlineşte Scriptura ....noi suntem aceşti oameni despre care  vorbeşte ap.Pavel... şi e dureros.
  • E dureros să vezi în jurul tău  zi de zi...oameni care odată aveau o relaţie strânsă cu Dumnezeu...acum..stau tot mai departe de Dumnezeu.
Vorbesc despre Dumnezeu ca fiind ceva....de domeniul SF. Am întâlnit oameni care ...mai mult de atât ..cred în existenţa LUI...dar...ştii cum e....până să vină Domnul....cine ştie ce-o mai fi....şi dacă o fi vreodată.....e trist.....!!!!!!!
  • E dureros să vezi în jurul tău oameni care pun tot mai mult preţ pe lucrurile acestea trecătoare,lucruri care aparent pot fi frumoase la prima vedere,lucruri care îţi produc plăcere,lucruri care îţi acapareză aproape tot timpul tău  preţios ,timp care ai putea să  îl dedici Domnului....fie prin vizitarea unui bolnav...fie a sta în părtăşie cu un frate s-au o soră pe genunchi , fie a investi într-un copil,etc...sunt atâtea lucruri  în care îti poţi investi timpul,banii,talantul tău şi tot ceea ce Dumnezeu a investit în tine,dar din păcate nu facem acest lucru.
     Interesant este modul cum îi  racolează diavolul tot mai mult "şi mai ales"  pe Copii lui Dumnezeu.Are atâta tactică.....încât nici nu îţi dai seama ce uşor poţi aluneca de pe drumul cel bun...şi mai mult drumul pe care te asează îţi pare ca un drum  normal.
    În Scriptură stă scris: Fiţi treji, şi vegheaţi! Pentru că potrivnicul vostru, diavolul, dă târcoale ca un leu care răcneşte, şi caută pe cine să înghită.
1 Petru 5:8
Un verset care ne îndeamnă la veghere....!.....dar câţi  mai luăm aminte la el...?
Ne-am  obişnuit cu păcatul....în viaţa de zi cu zi....
Ne-am obişnuit cu păcatul in biserică ...ba mai mult îl tolerăm.
...şi câte  şi mai câte ...le acceptăm....şi le tolerăm....


Nu vreau să critic pe nimeni...o spun prima dată în dreptul meu...si-i cer Domnului iertare...


Doamne ...în îndurarea Ta..... te rog,dă-ne înţelepciune să putem  deosebi ce e bine şi ce e rău,dă-ne putere  să putem  merge  pe calea TA  pînă la capăt,iar dacă  unii sunt obosiţi...ridică-i,întăreşte-i si  pune-i din nou pe calea Ta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu